Inapoi la inceput
ABSORBTIE

 Principiul de baza care subliniaza si caracterizeaza sistemele de racire cu absorbtie constau in extragerea caldurii din obiectul ce urmeaza a fii racit prin evaporarea amoniacului, un gaz eficient pentru refrigerare.

    Alte substante folosite in sistemul de absorbtie al minibarului sunt apa distilata, elemente anticorozive si heliu (a carui ...

 Principiul de baza care subliniaza si caracterizeaza sistemele de racire cu absorbtie constau in extragerea caldurii din obiectul ce urmeaza a fii racit prin evaporarea amoniacului, un gaz eficient pentru refrigerare.

    Alte substante folosite in sistemul de absorbtie al minibarului sunt apa distilata, elemente anticorozive si heliu (a carui functie si utilitate este aceea de a redresa presiunea sistemului.)

    Este important de subliniat faptul ca INDEL B foloseste pentru minibarurile sale Heliu, un gaz mai scump dar mult mai sigur decat Hidrogenul, folosit de majoritatea competitorilor sai.

    Efectul de refrigerare este obtinut prin utilizarea  unei surse de caldura, respectiv o rezistenta ce face amoniacul sa se evapore.

    Vaporii obtinuti ajung in condensator unde datorita eliberarii de caldura trec din nou in stare lichida.  In acest punct amoniacul intra in evaporatorul amplasat in interiorul minibarului unde incepe sa se evapore absorbind caldura din mediul inconjurator producand frig.

Coloana de absorbtie nu are nici un element mecanic in miscare si din acest considerent este silentioasa si se preferat acest sistem de racire pentru barurile din camere.

CATALOG PDF

Mai multe

ABSORBTIE Alegeti categoria de produse care va intereseaza mai jos.

Subcategorii

 • IndelB Iceberg

  Noua gama de Minibaruri Hotel Iceberg a fost proiectata cu scopul de a obtine o competitivitate pe piata inalta, mentinand, in acelasi timp, calitatea ridicata a produsului. 

  Cu alte cuvinte linia Iceberg ofera cel mai bun raport calitate/pret pentru orice Minibar Hotelier.

  Minibarurile Hoteliere Iceberg sunt disponibile in variantele incastrata sau de sine statatoare, cu specificatii standard. 

  Acestea includ carcasa de culoarea antracitului (numai pentru versiunea incastrata), lumina interioara, termostat si decongelare automata.

  Minibarurile de Hotel ICEBERG sunt disponibile cu usi standard si Usi de Sticla.

  Seria de Minibaruri pentru Hotel este disponibila in trei capacitati volumetrice,  20, 30 si 40 litri, fiecare model de minibar pentru hotel avand optiunea unei usi de sticla.

  Minibarurile Iceberg sunt construite cu scopul de a obtine cel mai inalt grad al competitivitatii pastrand cel mai inalt grad al calitatii.

  Minibarurile Iceberg vin cu specificatii standard.

  Asadar, culoarea sertarului este antracit, are lumina interioara, termostat manual si dezghetare automata. Unitatea de racire este integrata in sertar, balamaua pentru alunecare si tavita pentru gheata sunt asigurate in forma lor standard. 

  Minibarurile Iceberg au sistem de refrigerare prin absorbtie, fiind astfel foarte silentioase.

 • Indel DRINK

  Drink Plus este o noua linie de minibaruri cu absorbtie oferite de Indel B. 

  O versiune avansata a unei linii bine cunoscute de minibaruri cu absorbtie, linia Drink Plus este inovativa atat din punct de vedere tehnic cat si al design-ului.

  Izolatia crescuta a minibarurilor si tehnologia optimizata pentru procesul de racire prin absorbtie, au ca rezultat economisiri importante de energie.

  Design-ul a fost mereu important pentru Indel B: noile minibaruri urmeaza de asemenea aceasta filozofie.

  Principiul de baza care subliniaza si caracterizeaza sistemele de racire cu absorbtie constau in extragerea caldurii din obiectul ce urmeaza a fi racit prin evaporarea amoniacului,un gaz eficient pentru refrigerare.

  Alte substante folosite in sistemul de absorbtie sunt apa distilata, elemente anti corozive si heliu (a carui functie si utilitate este aceea de a redresa presiunea sistemului).

 • Iceberg Plus