Inapoi la inceput

Lista produselor producătorului ADA Cosmetics International

Ada Cosmetics International

ADA Grup- partener pentru succes!ADA Cosmetics International este un furnizor de frunte și producător de cosmetice hoteliere.


Ca o corporație care operează la nivel global ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: dezvoltarea produselor de  calitate superioară , produse moderne de ingrijire a corpului , care satisfac nevoile oaspeților, precum și cerințele industriei hoteliere.


Portofoliul nostru cuprinde linii de produse de la clasic la modern , de la conceptele actuale de spa la branduri internationale de design.


Sistemul nostru de dispensere ecologice press+wash și un sortiment cuprinzător de accesorii completează gama noastră de produse.


În plus , oferim expertiza noastră extinsă și tehnologii moderne pentru producerea cosmeticelor pentru companii private sau lideri din industria cosmetică .


Din sediul nostru amplasat Kehl, Germania , și prin rețeaua noastra de vânzâri si distribuție din întreaga lume deservim si oferim consulanta clientilor nostri chiar în piețele lor.Pentru România si Moldova va stăm la dispoziție la telefon 0745 585 585 sau dragos.popescu@ada-cosmetics.com

Mai multe
pe pagină
Arata 1 - 24 din 395 produse
Arata 1 - 24 din 395 produse