Inapoi la inceput

Cosmetice Hotel - ADA Cosmetics

  • ILLI 1 si ILLI 2 Dozatoarele de Cosmetice cu Design Scandinav

    ILLI a fost creat pentru hoteluri cu sopul de a reduce milioanele de flacoane ce sunt aruncate anual. ILLI 1 si ILLI 2 Dozatoarele de Cosmetice cu Design Scandinav.

    ILLI

ILLI

LLI 1 dozatorul cu rezerva, cea mai noua solutie a Luxului prietenos cu mediul inconjurator. ILLI a fost creat pentru hoteluri cu sopul de a reduce milioanele de flacoane ce sunt aruncate anual. Utilizand  ILLI beneficiati de un design modern reducand numarul deseurilor din plastic cu 90% . Spre deosebire de dispenserele clasice cu reumplere Doz...

LLI 1 dozatorul cu rezerva, cea mai noua solutie a Luxului prietenos cu mediul inconjurator. ILLI a fost creat pentru hoteluri cu sopul de a reduce milioanele de flacoane ce sunt aruncate anual. Utilizand  ILLI beneficiati de un design modern reducand numarul deseurilor din plastic cu 90% . Spre deosebire de dispenserele clasice cu reumplere Dozatorul ILLI are doar trei parti componente: Suportul, Placa Frontala si Flaconul. Pentru ca nu are parti mecanice interventia la Flaconul din Dozator se realizeaza in cateva secunde.

Mai multe

ILLI Conține 2 produse.

Arata 1 - 2 din 2 produse
Arata 1 - 2 din 2 produse