Inapoi la inceput
Ceva Nou?....

Produse noi destinate Dotarilor hoteliere. Afla care sunt ultimele produse nou lansate pe pentru industria hoteliera din Romania.

Ceva Nou?.... Alegeti categoria de produse care va intereseaza mai jos.

Subcategorii

 • Odorizante Spatii Publice

  Neutralizatoarele de mirosuri si odorizantele HyScent reusesc sa raspunda nevoilor Hotelurilor si Restaurantelor ce-si diresc un aer curat si parfumat, Pentru ca mirosurile neplacute sunt neutralizate datorita formulei OdorAxe.

 • Centre de calcat

  Pentru hotelurile ce-si propun sa ofere servicii de calcat in camera pentru oaspeti, Concept Hotels va ofera o gama completa de produse hoteliere pentru servicii de calcat in camera.

   

  Calcatul in camera pentru oaspeti la cea mai buna calitate prin garantarea sigurantei  maxime cu fiare de calcat si mese de calcat ce beneficiaza de un design specific hotelurilor pentru depozitarea in dulap, ajustarea inaltimii mesei de calcat precum si siguranta dubla pentru oprire automata.

   

  Mesele de calcat si fiarele de calcat pentru hotel oferite de Concept Hotels pot beneficia de sisteme antifurt, sisteme de protectie si siguranta pentru prevenirea accidentelor, materiale rezistente la coroziune si pete, suporti de sustinere si depozitare.

 • Tuburi Cosmetice

  Tuburile cosmetice tind sa inlocuiasca flacoanele in piata ospitalitatii la nivel global.

  Respectam aceste tendinte si aliniem cele mai populare linii cosmetice la cerintele pietei.

  Aici veti regasi liniile cosmetice ADA disponibile in Tuburi Cosmetice

 • Noile Uscatoare Par
 • Flying Bar
 • Cosuri cu Pedala
 • Be diFFereNT!

  BeDifferent- Cosmetice cu Design Unic si Captivant

  Adaugati putina distractie rutinei zilnice. 

  Hai sa fim fericiti, cool, pozitivi!

  Cu un design unic si captivant pentru oaspetii vostri trendsetteri, iubitori de surprize, tineri sau cu spirit tanar aceasta linie cosmetica adauga putina distractie rutinei zilnice a oaspetilor din hotel